albad wedding art photography and photojournalism

By: albad PHOTOJOURNALISM WEDDING ART PHOTOGRAPHY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 23-Apr-2009 04:03 Email | Share | | Bookmark
Ke Mana Menghilang ?



Selepas lama menyepi, now I'm back selepas pergi bertapa kat sana..hehehe[ Just dream come true ]. So ke pada kengkawan sekelian, Albad akan upload few photo honeymoon yang kemungkinan ramai yang ternanti-nanti. Sabar ya


Monday, 3-Nov-2008 03:08 Email | Share | | Bookmark
Fiya Fendi Outdoor

Sehingga Akhir Hayat






















Tuesday, 21-Oct-2008 11:31 Email | Share | | Bookmark
Husnul Hadi And Sarah Dato' Hj Nordin - Pre Wedding

Hadi And Sarah


Tuesday, 19-Aug-2008 05:29 Email | Share | | Bookmark
Putrajaya Nature Photography Competition | Keputusan

Putrajaya Nature Photography Competition


Kemenangan yang manis selepas belaku beberapa peristiwa yang tidak diingini seperti berikut :

1. Handphone hilang lepas shoot outdoor Fairuz Kiwi [
http://avicennastudio.com sehari sebelum pertandingan. Bukan apa Phone tuh baru jer beli.
2. Bila phone hilang , aku punya lah bersusah payah mengagau mencari kat mana pertandingan nih. Pukul 10 pagi baru la aku sampai lepas singgah kat Taman Warisan. Padahal aku dan sampai kat Putrajaya dari pukul 8.00 pagi lagik.
3.Dah la start shoot lewat, aku sudah konfius antara Taman Wetland [ Reakreasi] dengan Taman Wetland yang kat Dengkil. Aku punya la buang masa hampir setengah jam pergi ke WETLAND Dengkil pastuh patah balik ke Taman Wetland [ Reakreasi].
4. Masa nak ambik photo bangau nih aku telah telah terseliuh sebelum nak ambik gambor nih sebab tersalah step bila nak ambil angle yang best.

Namun apa-apa pun aku bersyukur kerana memenangi pertandingan ini. Semua ini akan membuatkan aku lebih yakin untuk menyertai pertandingan-pertandingan yang lain. Sekurang-kurangnya kerja aku mendapat pengiktirafan.



Gambor bersama Para Panel Hakim dan Kengkawan


Sunday, 6-Jul-2008 13:19 Email | Share | | Bookmark
Fiya Fendi



Fiya Fendi
Outdoor

ALBAD


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net