albad wedding art photography and photojournalism

By: albad PHOTOJOURNALISM WEDDING ART PHOTOGRAPHY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Potret [ Jeram, Kuala Selangor ]

Nahoda dan anak kapal...
Biarpun lautan api sekali pun...






Sebenarnya pengantin nih adalah bapa saudara aku..aku cuba shoot awal pagi tapi desebabkan aku yang penat so terbangun lambat. Namun disebabkan ke'sporting'an Uncle aku sorang nih..maka dapatlah aku karyakan untuk memori mereka. Walaupun FOC. Aku hadiahkan sesuatu yang tak ternilai untuk mereka berdua..SELAMAT PENGANTIN BARU


Tuesday, 29-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Family Outing

Auni and Ummi...
auni memang suka swimming and sliding
....main air pastu balik DEMAM!


Aku sering dilanda kerinduan
Pada keamanan pada kedamaian
Namun semua gelora
Hilang entah di mana
Apabila isteriku tertawa

Aku risau memikirkan harga rumah
Makin melambung tinggi
Langsung tiada batasnya
Namun segala risau
Terus hilang ke mana saja
Apabila isteriku tertawa

Ketawanya pendek sahaja
Bagaikan sengaja direka
Namun penuh bermakna
Lantas mengubat segala duka

Aku sering memohon pada Dia
Agar aku dan isteri sentiasa bersama
Kerna semua derita hilang entah ke mana
Apabila isteriku tertawa


Monday, 28-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
API

..makan api loh...
..bola-bola api...lalallalaa



Actually ini adalah salah satu acara pertunjukan yang diadakan di WATERWORLD A'FAMOSA bandar Melaka bersejarah. Aku rasa masa AF3 tuh pun ada juga mamat makan api nih buat show kalo tak silap aku time Mawi buat persembahannya....ntah lupa2 ingat sebab tak berapa ikut sangat AF nih. Anyway aku rasa teruja untuk capture aksi-aksi mereka . Dengan menggunakan 1.4 50mm .

WARNING - menurut mamat nih kalo nak buat aksi macam depa nih kena makan cili padi mentah banyak-banyak baru bleh buat cam depa .


Thursday, 24-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Just Tembak jer...

..sentimental..
mintak2 dapat banyak duait raya..ameeeen!
Masa ni time raya hari tu..kat masjid sallahudin kg jawa klang, time semyang raya ..aku bawak kamera aku , pastu aku tembak jer...carik shot-shot yg menarik


Tuesday, 22-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Light-thing

Experiment Lighthing 1
Experiment Lighthing 2
During Aidilfitri yang lepas, ketika auni dan sepupu sepapatnya bermain bunga api aku telah cuba mencuba untuk mendapatkan lighting sebegini yang sememangnya aku suka berexpermentasi. Dengan menggunakan lens 1.4 50mm aku teruja setelah mengambil shot-shot ini.

Practise make Perfect...I always believe that


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net